http://rownowaga-chwiejna.blogspot.com/
25.03.2011
banalne i nieprzyzwoicie dobre:
Chlebek w jajku Francuskie Grzanki
(na 2 kromki jedno jajko):
jajka roztłuc z dużą ilością przypraw (polecam bazylię i cebulowe kostki knorra i ostrą paprykę)
kromki obtoczyć w jajku i na patelnie.
Można tez rozbijać jajko bez przypraw a po usmażeniu posypać cukrem pudrem albo posmarować dżemem (ale kobieta nie lubi na słodko wiec jemy na ostro).
25.03.2011
banalne i nieprzyzwoicie dobre:
(na 2 kromki jedno jajko):
jajka roztłuc z dużą ilością przypraw (polecam bazylię i cebulowe kostki knorra i ostrą paprykę)
kromki obtoczyć w jajku i na patelnie.
Można tez rozbijać jajko bez przypraw a po usmażeniu posypać cukrem pudrem albo posmarować dżemem (ale kobieta nie lubi na słodko wiec jemy na ostro).
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz